Show total pe litoral! Cum au petrecut vedetele la mare în weekend/ FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Crema lumii mondene a luat cu asalt litoralul și ce fac divele atunci când merg în vacanță la mare? Evident, își etalează costumele de baie și corpurile bine lucrate la sală.

s-a spart conducta cu vedete la mare. Mașini de sute de mii de euro, terase de fițe, cazare la hoteluri de cinci stele, șampanii și platouri de fițe la micul dejun. Ce să mai! Răsfăț de zile mari.

Printre cei care au semnat condica pe litoral weekend-ul acesta se numără și Speak și Ștefania, Ramona Olaru și Cuza, Flick și iubita, Pepe cu familia, dar și Monica Orlanda și Alin Cocoș.

Fetele din showbiz știu ce se poartă vara asta! Nu se hartă hainele multe. Se poartă trupul dezgolit și tonifiat pe care l-au expus cu nerăbdare pe plaja de la mare. Se poartă cât mai sexy, domn’le!

Atât Ștefania, cât și Monica Orlanda, dar și iubita lui Flick au dat startul distracției cu numeroase clipulețe în care dansau și se bucurau de temperaturile ridicate din termometre!

Și dacă tot s-a dat startul distracției, nu doar cei mari s-au întrecut în mișcari de dans pe plajă, ci și cei mici. Băiețelul Monicăi Orlanda și al lui Alin Cocoș și-a urmărit cu atenție mămica și a învătat și el câteva scheme.

Pepe a dat și el în mintea copiilor și s-a distrat la piscină alături de fetițele lui. Ce Saint Tropez, ce Mikonos, ce MonteCarlo? Nicăieri nu e ca în mamaia! Deși prețurile de pe litoralul românesc sunt destul de piperate, vedetele noastre nu sunt deloc speriate, iar ca mărturie stă prezența tututor celebrităților din lumea mondenă pe litoral, în weekend-ul care a trecut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest