Şi tu, Brutus? Cum arată Lavinia Pîrva după prima intervenţie estetică, în calitate de mămică/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva este de departe, una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din showbiz-ul românesc. Chiar dacă în timpul sarcinii a pus câteva kilograme, iată că acum arată mai bine ca niciodată! Şi nu doar atât! Vedeta a apelat puţin şi la ajutorul medicului estetician pentru a se menţine în topul mămicilor ultra-sexy.

Lavinia Pîrva a reuşit să topească kilogramele în plus, într-un timp foarte scurt. Iar pentru că vrea să arate bine atât pentru Ştefan Bănică Jr, cât şi pentru admiratorii săi, artista a declarat că mai trebuie să scape de încă patru kilograme, pentru a ajunge la silueta de vis.

Chiar dacă a devenit mămică în urmă cu şase luni, soţia lui Ştefan Bănică Jr. arată extraordinar. Şi acum cu noua intervenţie estetică, arată şi mai şi. Frumoasa brunetă şi-a injectat acid hialuronic în buze pentru un volum mai mare, iar acum se bucură de noua schimbare.

Pentru că ţine la părerea fanilor săi, chiar Lavinia Pîrva a fost cea care a dat vestea transformării. Schimbarea nu este un dramatică, dat fiind că a ales să îsi injecteze o cantitate destul de mică de acid hialuronic, pentru a avea un look cât mai natural.

Lavinia Pîrva, despre rolul de mămică

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Lavinia Pîrvă a mărturisit cum se simte în rolul de mămică:  „Sunt lucruri pe care nu le pot exrpima în cuvinte. O fericire şi o bucurie şi o împlinire. Este un copil foarte bun, foarte simpatic. Mi-am dorit să aibă charm şi să aibă umor. Eu am râs foarte mult în sarcina. Şi are un râs colorat. Îi place să cânte, cântă încontinuu. Mă gândeam că se va face fotbalist, dar se pare că nu. E tot timpul vesel. Are umor. Toată lumea se distrează în jurul lui.” a spus vedeta. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest