Și-a dezvăluit secretul! Ce dietă ține Nicoleta Luciu ca să nu se îngrașe în carantină

 

Nicoleta Luciu este considerată una dintre cele mai sexy femei din România, dar chiar și așa, vedeta s-a confruntat, deseori, cu fluctuații în greutate, care au învățat-o ce anume trebuie să consume ca să ajungă la greutatea ideală.

Odată cu rolul de mămică, au venit la pachet și kilogramele, câteodată, mult mai multe decât și-ar fi dorit vreodată. Astfel că, Nicoleta Luciu, pentru a controla numărul de pe cântar, a încercat de-a lungul timpului diverse diete, care mai de care mai complicate, până a descoperit regimul care dă roade și care o face să se simta cel mai bine.

Nicoleta Luciu este o mamă eroină, cu patru copii, iar de când a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Miercurea Ciuc, pentru a duce o viață liniștită alături de familie, nu s-a neglijat nicio clipă. Și chiar dacă a ajuns la rezultatele mult dorite, vedeta nu se consideră nicidecum o femeie slabă, dar cu siguranță, se simte extraordinar în pielea ei.

„Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1’75”, a explicat Nicoleta Luciu, pentru revista VIVA! 

Ce dietă ține Nicoleta Luciu

Iar pentru că statul acasă în plină pandemie de coronavirus, pe de o parte, este indicat, dar pe de altă parte, reprezintă un pericol pentru aspectul fizic, Nicoleta Luciu a dezvăluit că ține o dietă raw-vegană, la care poate apela toată lumea cu încredere, pentru că dă rezultate. Și este testată pe pielea ei!

Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc.”, a explicat vedeta pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest