Şi-a găsit naşul! Florin Pastramă, emoţii mari în privinţa sentinţei! La mijloc se află sute de mii de euro VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Florin Pastramă şi-a făcut un duşman incredibil. Va avea parte de un proces cu o miză imensă! Iar cel cu care se va confrunta este bărbatul care a reuşit să îngenuncheze până şi statul român.

Peste două luni, membrii Pastramă, în frunte cu actualul soţ al lui Brigitte Sfăt vor trebui să se prezinte în faţa magistraţilor. Motivul? Moştenitorii unui imobil de milioane cer anularea unui contract de vânzare-cumpărare şi înapoierea bunui respectiv.

Bărbatul care a pus la pământ statul român se numeşte Cristian Dragoş V, şi în urmă cu ceva timp a avut câştig de cauză în urma unui proces similar pe care îl are actualmente cu Florin Pastramă.

“Curtea hotărăşte: a) că statul pârât trebuie să asigure, prin mijloace adecvate, în termen de trei luni de la data rămânerii definitive a hotărârii, în conformitate cu art. 44 § 2 din Convenţie, executarea în integralitate a hotărârii Judecătoriei Vălenii de Munte din 22 mai 1992, punându-i pe reclamanţi efectiv în posesia terenului şi eliberându-le totodată un titlu de proprietate asupra terenului; b) că, în caz de neexecutare în integralitate a hotărârii Judecătoriei Vălenii de Munte din 22 mai 1992, aşa cum se prevede la lit. a) supra, statul pârât trebuie, în acelaşi termen de trei luni, să plătească reclamanţilor în solidar suma de 230 000 EUR (două sute treizeci de mii de euro) pentru prejudiciul material, care trebuie convertită în moneda statului pârât la rata de schimb aplicabilă la data plăţii, plus orice sumă ce poate fi datorată cu titlu de impozit; c) că statul pârât trebuie, în acelaşi termen de trei luni, să plătească în solidar reclamanţilor suma de 4 700 EUR (patru mii şapte sute de euro), care trebuie convertită în moneda naţională a statului pârât la rata de schimb aplicabilă la data plăţii, pentru prejudiciul moral, plus orice sumă ce poate fi datorată cu titlu de impozit”, a decis Curtea Europeană a Drepturilor Omului în dosarul bărbatului care l-a dat, acum, în judecată pe Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate