Şi-a TATUAT numele fostului iubit, apoi a încercat să îl ŞTEARGĂ de el SINGURĂ acasă! Acum pielea ei arată ÎNFIORĂTOR

 

Când ajungi la concluzia că vrei să îţi faci un tatuaj, ar trebui să te gândeşti de cel puţin două ori înainte de a trece la fapte, dacă nu vrei să regreţi mai târziu.

O tânără din SUA, pe nume Jess Hardy,  şi-a tatuat numele fostului iubit pe braţ, iar apoi s-a despărţit de el. Jess Hardy, în vârstă de 23 de ani, s-a interesat de o îndepărtare a tatuajului cu ajutorul laserului, conform antena3.ro.

Acest tratamentul este destul de costisitor, aşa că tânăra a cumpărat de pe internet un kit de 23 de dolari, care promitea că o va scăpa natural și fără durere de amintirea neplăcută. Fata s-a ales cu o cicatrice oribilă care îi va aminti cu siguranță atât de chinul unei povești de dragoste ce s-a terminat, cât şi de coşmarul prin care a trecut atunci când a încercat acest tratament. Iar tatuajul ei este încă vizibil.

”Am simțit ca și cum cineva mi-ar fi turnat pe braț un lichid inflamabil, apoi i-ar fi dat foc”, a povestit fata pentru BBC.Pentru ca tatuajele sunt făcute în cel de-al doilea strat al pielii, orice tratament-minune încercat acasă va trebui să armă epiderma pentru a ajunge la el. Este un risc pentru sănătate, ba mai mult decât atât nu elimină complet tatuajul nedorit, avertizează dermatologii.

Foto: Captură BBC

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest