Sigur te uitai la filmul "Baywatch". Iată transformarea celui mai sexy personaj masculin!

 
+10 click pentru
galerie

Știai că serialul Baywatch este cel mai vizionat film serial din toate timpurile? Cartea Recordurilor, Guinnes World Book of Records, a premiat acest serial pentru performanța sa nemaîntâlnită în cazul altui serial până în prezent.

Scena simbolică a serialului Baywatch este chiar aceea în care personajele principale alergau în costume de baie pe plaja din Los Angeles.

Așa s-au format personalitatile din showbiz-ul american de astazi, Pamela Anderson si David Hasselhoff. Generatia care a privit cu nesat acest serial nu poate uita scenele în care faimoasele personaje Mitch și C.J. alergau pe malul mării în costume de baie, infime pe atunci, fiind gata să se arunce în valurile oceanului pentru a salva oameni aflați la ananghie.

David Hasselhof devenise un model demn de urmat, promovând un mod de viață sănătos prin  practicarea sportului.

Mușchii personajelui masculin creau isterii în rândul fanelor de pretutindeni. În anii 90, posterele cu David Hasselhoff erau agățate pe pereții tinerilor de pretutindeni.

Actorul este astăzi foarte popular mai ales în Germania după serialele care l-au făcut celebru, "Baywatch" şi "Knight Rider".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest