Sigur te uitai la "Kassandra" în copilărie! Vezi cum arată ACUM Coraima Torres

 
+6 click pentru
galerie

Deşi au trecut mai bine de 20 de ani, cu siguranţă vă aduceţi aminte de povestea Kassandrei, o ţigancă frumoasă foc al cărei destin se schimbă când îşi întâneşte marea iubire

Coraima Alejandra Torres Díaz s-a născut în Venezuela şi şi-a făcut debutul pe micul ecran în telenovelele "Alondra" şi "Gardenia", pentru ca mai apoi să dea lovitura şi să rămână în istoria televiziunii cu rolul din "Kassandra".

Kassandra era o tânără superbă care a crescut într-o şatră de ţigani. Ea se căsătoreşte cu un bărbat foarte bogat, care este ucis în noaptea nunţii şi de moartea căruia este acuzată. Kassandra afla că are rădăcini mai bune decât crede şi este nevoită să treacă printr-o mulţime de întîmplări dificile până la terminarea serialului.

De la încheierea filmărilor serialului care a făcut-o celebră, Coraima a avut un program destul de încărcat, ea jucând în seriale că Dulce Ilusion, Sueno y Espejos, Amor Latino, Soledad, Lorena, Mujeres Asesinas şi Cinco Viudas Sueltas.

Dovada că frumuseţea trece proba timpului este chiar Coraima. Cu toate că are 40 de ani, ea este la fel de frumoasă şi le dă lecţii colegelor de breaslă care apelează mereu la fel şi fel de operaţii estetice.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest