Sigur vă amintiţi de "La Usurpadora"! Gabriela Spanic, un exemplu de femeie puternică: Cum a reuşit să învingă moartea!?

 
+5 click pentru
galerie

Gabriela Spanic, îndrăgită actriţă de telenovele, are din nou grave probleme de sănătate, după ce în urmă cu trei ani viaţa i-a fost pusă în pericol de propria asistenta.

Problemele nu s-au terminat pentru Gabi Spanic, cunoscută publicului mai ales pentru dublul rol din "La Usurpadora". În anul 2010, Gabi a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde s-a stabilit că a fost supusă timp de patru luni unei intoxicaţii cu otrava chiar de asistenta ei personală, María Celeste Fernández Babio. Fiul şi mama actriţei a fost şi ei intoxicaţi cu substanţa otrăvitoare.

Actriţă s-a aflat într-un punct critic, fiind în pericol să-şi piardă viaţa. Femeia care i-a pus  picături de otravă în băuturi a fost arestată, însă eliberată după doi ani.

Consecinţele asupra sănătăţii sale se văd chiar şi la trei ani de la incident, starea Gabrielei Spanic fiind în continuare precară.

Actriţă a povestit că acea substanţă, sulfat de amoniu, i-a afectat grav plămânii şi ficatul. “Unul din plămâni este inutil şi respira greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea", a declarat cea care a cucerit inimile a milioane de telespectatori.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest