Sile Cămătaru, săltat de poliţie! Interlopul este cercetat într-un dosar de proxenetism

 
+2 click pentru
galerie

Sile Cămătaru a fost ridicat de poliţişti, în urmă cu puţin timp, chiar de la locuinţa sa, unde este arestat la domiciliu. În această dimineaţă au avut loc mai multe percheziţii, în mai multe locaţii din Bucureşti, printre care restaurante, hoteluri de lux, casino-uri, dar şi la casa lui Sile Cămătaru.

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru este cercetat într-un dosar de proxenetism, în care este suspectat că, alături de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate în hoteluri de lux din Capitală.

După mai multe ore de percheziţii, anchetatorii nu au ridicat niciun document pentru a folosi drept probă în acest dosar, conform declaraţiilor avocaţilor.

Sile Cămătaru a fost dus acum la audieri la Poliţia Capitalei, ancheta este în desfăşurate. Rămâne de văzut dacă interlopul va primi ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi dacă ulterior va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest