Silvana Râciu," tradusă"de un tinerel?!A pierdut sute de mii de euro pentru o idila

 
+2 click pentru
galerie

A trăit cele mai groaznice momente din viaţa ei. A fost chiar la un pas de depresie. Silvana Râciu a rămas şi fără bani şi fără iubire. Asta pentu că s-a îndrăgostit de o persoană nepotrivită, care şi-a bătut joc de sentimentele ei. Dar oare cine este bărbatul care i-a dat peste cap viaţa?


Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Silvana Râciu a păţit-o! Luată de val şi vrăjită de farmecele unui tinerel, ea a fost uşurată de câteva sute de euro! Cum s-a întâmplat asta? S-a îndrăgostit de persoana nepotrivită.


Este vorba despre fotbalistul Mihai Daniel, fostul iubit al Denisei Biţă. El a ştiut cum să o "lucreze" pe Silvana cu promisiuni de dragoste şi vorbe frumoase. Aşa că anul trecut între cei doi s-a înfiripat o idilă care nu a ţinut mai mult de o lună.


Silvana a fost atât de înnebunită după tinerel, încât i-a cumpărat un telefon în valoare de 3000 de lei şi i-a dat şi câteva sute de euro, bani de buzunar. Norocul ei a fost că şi-a dat seama la timp cu cine are de a face, aşa că a pus punct idilei care tocmai se înfiripa.


Totuşi Silvana a ţinut să nege relaţia cu tânărul fotbalist. Şi Mihai a mers pe aceeaşi idee, că între el şi cântăreaţă nu s-a întâmplat nimic.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest