Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă! Uneori nu se poate ridica din pat: „Nu are niciun leac”

 
+2 click pentru
galerie

Silvia Dumitrescu se confruntă cu o boală incurabilă care nu are niciun leac. Artista în vârstă de 60 de ani a fost cea care a dezvăluit drama cu care se confruntă, însă chiar și așa, nu are de gând să se dea bătută și încearcă să își păstreze optimismul.

Silvia Dumitrescu suferă de tiroidită autoimună Hashimoto pentru care încă nu există niciun tratament. Par pentru că boala nu are niciun leac, artista trebuie să o poarte pe umeri până la capătul vieții, însă nu vrea să își lase moralul învins de afecțiune.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta”, a declarat Silvia Dumitrescu pentru ciao.ro

În ciuda episoadelor în care se simte rău, Silvia Dumitrescu a declarat că nu a căzut niciun moment într-o stare de depresie, ci dimpotrivă, a încercat să își ia energia din lucrurile frumoase cu care se întâlnește zilnic, inclusiv și atunci când luminița de la capătul tunelului devine greu de văzut.

”Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent. Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai spus Silvia Dumitrescu pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest