Silviana Rîciu, însărcinată în cinci luni! Ce nume a ales interpreta de muzică populară pentru fetița sa

 

Silviana Rîciu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Interpreta de muzică populară este însărcinată în cinci luni, iar peste puțin timp își va strânge în brațe, pentru prima dată, fetița.

Silviana Rîciu și soțul său, Nicușor Ioniță vor deveni părinți, peste doar câteva luni. Artista a decis să își țină secretă sarcina o bună bucată de timp, însă acum a dezvăluit cum s-a desfășurat momentul în care a aflat că va aduce pe lume o surioară pentru Luca și Andrada, ceilalți doi copii ai săi din căsnicia anterioară

„Copiii erau la școală în ziua în care ne-am convins noi că sunt însărcinată. Când au venit acasă am făcut consiliu de familie pentru a le da vestea cea mare. Luca a început să plângă de emoție și fericire, Andrada a fost și ea foarte, foarte încântată. Copiii mei de ani buni își doreau un bebe, iar acum că îl vor avea în sfârșit, sunt foarte fericiți și nerăbdători.” a spus Silviana Rîciu pentru ciao.ro

Au stabilit deja numele

Interpreta de muzică populară și soțul său au decis că micuța va purta numele de Anastasia Maria. Mai mult de atât, pentru că familia se mărește, cei doi deja au început să pregătească mutarea într-un apartament mai spațios pentru toți cei patru membrii.

„Vom avea fetiță. Se va numi Anastasia Maria. Aveam nume pregatite dinainte de a rămâne însărcinată. Stabilisem împreună cu soțul meu cum se va numi bebe, dacă va fi fetiță sau băiețel. Am început amenajările nu numai pentru camera în care va sta bebelușul împreună cu noi, ci facem amenajări în tot apartamentul unde ne vom muta în vara aceasta până să se nască bebe. Aveam nevoie de o locuință mai spațioasă, unde să locuim toți patru, plus bebe.” a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest