Silviu Prigoană, împotriva măsurilor de urgență luate de autorități! Nu este de acord ca angajații să stea acasă!

 

În cadrul unei conferințe video pentru „Xtra Night Show”, Silviu Prigoană a mărturisit că nu este de acord cu măsurile de urgență pe care le-au laut autoritățile pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

În calitate de antreprenor, Silviu Prigoană s-a arătat extrem de deranjat de ce se întâmplă în România la ora actuală. Afaceristul a dezvăluit că în urma pandemiei, omenirea se va confrunta cu un colaps economic, din cauza instituțiilor care au fost închise și oferirea concediilor medicale tuturor angajaților.

Mai mult de atât, Silviu Prigoană a comentat și despre valul de angajați români care se întorc din Italia, din cauza serviciilor fără carte de muncă pe care le-au prestat acolo. Acesta a ținut să precizeze că închiderea granițelor a fost o decizie luată mult prea târziu de autorități, virusul fiind adus de marea de oameni venită înapoi în țară.  

„Toată lumea și-a luat concediu, menajere, șoferii, portarii, pentru că au muncit destul, acum gata, toată lumea la odihnă. Este concediu de odihnă, normal că îi plătesc. Se dau niste statistici, în permanență că 9 cetățeni s-au vindecat, 50, 100. Dar nu ne spune nimeni ce sechele au lăsat virușii care au invadat organismul la momentul respectiv. Cel mai bun tratament este prevenția. Virusul care va lovi cel mai tare va fi colapsul economic. Făcând abstractie de numărul de decese la final, va fi o catastrofa pe care oamenii nu vor avea cum să o calculeze. Va fi o apocalipsă. O parte din personalul care lucra în Italia, lucra la negru. Ei neavând asigurări de sănătate și atunci se întorc în România.” a spus Silviu Prigoană, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest