Simon Cowell, la un pas de a rămâne invalid pe viață, după ce a căzut de pe bicicleta electrică! A fost operat de urgență!

 

Simon Cowell a fost la un pas de a rămâne invalid pentru tot restul vieții sale, după ce a căzut de pe o bicicletă electrică, în propria locuință. Producătorul de televiziune a fost operat de urgență, din cauza rănilor la doar un centimetru de coloana vertebrală.

Simon Cowell și-a rănit grav spatele după ce a căzut pe noua sa bicicletă electrică, chiar în curtea casei sale din Malibu. Incidentul a avut loc chiar sub privirile fiului său, Eric, și al fiului vitreg, Adam.

Celebrul jurat de la „X Factor”, în vârstă de 60 de ani, a fost transportat de urgență la spital! Potrivit purtătorului de cuvânt al vedetei, acesta și-a fracturat coloana vertebrală, iar operația suferită a durat 6 ore. Însă din fericire, intervenția a fost un succes!

La scurt timp după ce a ieșit din sala de operații, Simon Cowell a mărturisit pe contul său de socializare că ar fi trebuit să citească manualul de instrucțiuni înainte să se urce pe bicicletă. Producatorul de televiziune a ținut sa le mulțumească tuturor celor care i-au trimis mesaj de încurajare și s-a declarat un norocos pentru oamenii pe care i-a cunoscut în spital și care au avut mare grijă de el.

„Dacă vă cumpărați vreodată o bicicletă electrică, citiți manualul înainte de a o proba pentru prima dată. Mi-am rupt spatele. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare. Și o mare mulțumire tuturor asistentelor și medicilor. Unele dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit vreodată. Rămâneți în siguranță! Simon”, este mesajul transmis de vedetă pe rețeaua socială”, a fost mesajul lui Simon Cowell de pe Twitter.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest