Simona ex-Sensual, eforturi uriașe pentru a avea moștenitor: ”Bani, timp și ani!”

 

Simona ex-Sensual a dezvăluit la Antena Stars că își pune toate economiile în joc pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă. Vedeta a mărturisit într-un interviu exclusiv că își dorește cu ardoare să aibă un copil și face eforturi considerabile în acest sens.

Am multe scopuri, dar unul este prioritar. Este vorba despre viitorul moștenitor. Da, așa îmi doresc de foarte mult timp. Într-adevăr, investesc nu doar material. Dumnezeu îmi demostrează că mă iubește de fiecare dată.”, a declarat Simona ex-Sensual, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Deși Simona a trecut printr-o serie de diagnosticări medicale, nu a găsit încă răspunsul la întrebarea de ce nu poate rămâne însărcinată. În ciuda faptului că un medic recent i-a asigurat că nu are nicio problemă de sănătate, aceasta a investit timp, bani și ani în căutarea unei soluții. Psihicul său este afectat de această situație, iar vedeta resimte presiunea și dorința intensă de a deveni mamă.

Bani, timp și ani. De asta am nevoie. Nu am depistat până acum motivul real pentru care nu am reușit să am un copil până acum. Am fost la mulți doctori, fiecare îmi dădea câte un diagnostic diferit, fiecare se contrazicea. Am crezut că am anumite probleme de sănătate. Nu am nicio problemă.”, a mai precizat vedetă din showbiz-ul românesc


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest