Simona Gherghe a răbufnit! Ce a spus despre destinderea măsurilor de protecție în contextul Învierii: „Credința nu se măsoară”

 

După ce autoritățile au luat decizia de a destinde puțin măsurile de protecție contra pandemiei de coronavirus, în noaptea de Înviere, oamenii s-au împărțit în două tabere. Unii care sunt de părere că au procedat așa cum trebuie și cei care nu sunt de acord, deloc, cu inițiativa, considerând că pandemia se va agrava.

În tabăra celor din urmă se află și Simona Gherghe care s-a arătat indignată de măsurile luate de autorități. Vedeta a mărturisit că nu poate înțelege de ce regulile s-au schimbat, când jocul încă nu s-a încheiat.

Simona Gherghe a scris, pe pagina sa personală, un mesaj, în care a vorbit despre dragostea Divină pentru oameni și cum Dumnezeu nu și-ar dori să ne punem în pericol într-o perioadă atât de dificilă prin care trece toată omenirea.

Mai mult de atât, fosta prezentatoare TV și-a îndemnat urmăritorii să se gândească la părinții sau la bunicii care fac parte din categoria cu risc ridicat de infectare și care vor fi primii afectați din cauza noilor reguli.

„Dumnezeu iubește oamenii. Eu așa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viața oamenilor în pericol, în numele Lui! Ce nevoie aveau românii ortodocși de viermuiala asta, în Săptămâna Mare? Se supăra, oare, Dumnezeu, dacă ne aprindeam fiecare o candelă, în casele noastre, în tăcere și în smerenie, cu gândul la părinții sau bunicii de care TREBUIE să avem grijă și să-i protejăm? Nu se supăra...”, a scris Simona Gherghe.

În încheierea mesajului, Simona Gherghe i-a dat exemplu pe catolici care au rămas în casă, pentru slujba lor de Înviere, iar Papa Francisc a ținut slujba și predicile într-o piață goală, dar cuvintele lui tot au reușit să ajungă la inimile oamenilor.

„Nu puteam să avem și noi decența și înțelepciunea catolicilor? Credința nu se măsoară în lumina “sfânta” sau în “prescura” împachetată! Credința înseamnă să-ți pese de cel de lângă ține, înseamnă să ai grijă de el, nu să-i pui viața în pericol!”, a concluzionat Simona Gherghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest