Simona Gherghe, bătută crunt în copilărie! „M-a lovit cu pumnul în spate. A fost un coșmar”

 

Simona Gherghe a fost bătută crunt în copilărie, iar dezvăluirile pe care le-a făcut au reușit să șocheze întreg showbiz-ul autohton! Chiar dacă multă lume credea că fosta prezentatoare a avut o viață plină de momente frumoase, ei bine, lucrurile nu au stat deloc așa.

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din televiziunea românească, însă chiar și așa, Simona Gherghe a preferat să își țină viața intimă departe de lumina reflectoarelor. Acum însă, fosta prezentatoare TV și-a făcut curaj să vorbească despre chinurile prin care a trecut timp de trei ani.

Visul Simonei Gherghe era să devină gimnastă, având-o ca insiprație pe Nadia Comăneci. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că a urmat cursuri de gimnastică, iar cei care trebuiau să aibă grijă de ea și să o învețe cele mai bune tehnici, o băteau crunt.

Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării... Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza." a povestit Simona Gherghe pe blog-ul său.

Calvarul a durat timp de trei ani, până într-o zi când a ajuns acasă plină de vânătăi pe picioare, fiind cauzate de profesoara de balet care a bătut-o cu o scândură pentru că nu știa să execute corect anumite mișcări. După ce părinții săi au realizat ce i se întâmplă la cursuri, Simona Gherghe a încetat să mai meargă la orele de gimnastică.

"Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare... Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente" a mai scris Simona Gherghe pe blog-ul său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest