Simona Gherghe, devastată de dorul de casă! Unde a plecat vedeta: „Ne-am sunat de multe ori” VIDEO

 

Simona Gherghe este un model demn de urmat! Pe lângă faptul că excelează în tot ceea ce face, frumoasa prezentatoare TV s-a dedicat trup şi suflet familiei sale. Motiv pentru care în ultimul an şi jumătate nu a mai avut ocazia să se relaxeze şi să meargă într-o vacanţă.

Dar iată că lucrurile s-au schimbat acum! Simona Gherghe a avut parte de primul sejur, departe de casă şi fără copii. Chiar dacă trebuia să se destindă şi să uite de toţi şi de toate, pe vedetă a devastat-o dorul de cei dragi, dar mai ales de cei doi copilaşi ai săi.

Simona Gherghe şi soţul său au fost într-o vacanţă la Paris. Fosta prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a mărturisit că deşi este bucuroasă că a reuşit să plece din tară, datorită pasiunii pentru călătorii, cu toate acestea, dorul de cei mici a fost mult mai puternic decât se aştepta.

"Am plecat de acasă pentru două zile, este practic prima plecare după un an și trei luni. Un ochi râde, unul plânge. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să plecăm, îmi place mult să călătoresc și este una dintre marile mele pasiuni. Au tot venit, prima dată Ana, apoi Vlad, și nu ne-am mai aventurat să plecăm. Sunt și foarte tristă că îmi e foarte dor de ei, abia așteptam să sun acasă să văd cum au dormit, dacă totul a fost în regulă azi-noapte. Evident că ne-am sunat de multe ori pe video. Am vorbit cu Ana, ea e bine așa, dar sunt convinsă că noaptea trecută a fost una dificilă pentru ei și bunici. Abia aștept să îi adorm, spăl și hrănesc eu, cum fac deobicei. Nu că n-aș avea încredere în bunici. Suntem la Paris, îmi era foarte dor de orașul ăsta care pe mine mă încarcă pozitiv. Ne plimbăm, mâncăm papa bun, evident am cumpărat cadouri pentru copii. ", a povestit Simona Gherghe, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest