Simona Gherghe, momente terifiante în carantină! „Mă ustură ochii. E ceva ciudat!”

 

Simona Gherghe este una dintre vedetele care s-au baricadat în casă, ca o cetățeană model ce respectă măsurile combaterii coronavirusului impuse de autorități. Cu toate acestea, nu se poate bucura de timpul liber cu familia, liniștită, din cauza unuia dintre principalii inamici ai Capitalei: poluarea!

Simona Gherghe s-a arătat extrem de revoltată de faptul că pentru a doua noapte consecutiv, aerul a fost irespirabil în apropierea casei sale. Mai mult de atât, vedeta nu a fost singura persoană care s-a plâns de puternicul miros de fum pe care l-a simțit, imediat cum s-a trezit.

 „A doua noapte consecutiv când nu se poate respira. Nu putem deschide geamurile, mirosul de fum/cauciuc ars a intrat în casă și se simte foarte puternic. Practic, mă ustură ochii. E ceva ciudat în povestea asta”, a scris Simona Gherghe.

Iritată de ce se întâmplă în București, fosta prezentatoare TV a făcut un apel către Ministrum Mediului, care pare că nu observă ce se întâmplă în jur.

„Deci care să fie explicația acestei “magii”? Și azi-noapte tot un incendiu de miriște? Și dacă nu ar fi reușit să-l stingă în totalitate, cum am mai citit, cum se explică faptul că aerul devine de calitate în jurul orei 09.00? Vântul nu bate, deci nu poate fi invocat aici. Înțeleg că se simte puternic și în București... Domnule Ministru Costel Alexe, ne datorați o explicație! Nu e vorba de o comunitare restrânsă! Suntem mii de oameni în situația asta!”, a mai transmis vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest