Simona Gherghe, probleme cu fetiţa sa! „Mi-au spus să fiu tare, să rezist”

 

Simona Gherghe s-a confruntat cu o situaţie neaşteptată! Vedeta s-a lovit de prima problemă, după ce şi-a lăsat micuţa la grădiniţă.

Ana Georgia a început grădiniţa, iar dacă în prima zi a arătat semne că s-a adaptat şi că se simte excepțional, cea de-a doua zi nu a fost deloc aşa. Ci din contră, în totală opoziţie. Micuţa a început sa simtă lipsa mamei, motiv pentru care Simona Gherghe a fost chemată de urgenţă pentru a o linişti.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniță, l-am lăsat pe Vlad acasă, și sunt în fața grădiniței, pentru că avem următoarea situație: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reușit acum să o liniștească, ceva mai devreme plângea foartea tare. Am sunat-o video și i-am spus că o să vină mama să o ia, a reușit să se liniștească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aștept și o să fie ok. Nu vreți să știți ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că așa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 și jumătate”, a spus Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest