Simona Gherghe, reacție dură, după ce a fost pusă la zid pentru că a plecat în vacanță: „Mulți nu cred în existența virusului”

 

Simona Gherghe a primit un val de comentarii răutăcioase și a fost aspru judecată, după ce a plecat în vacanță alături de familia sa, în plină pandemie de coronavirus. Prezentatoarea TV a făcut primele declarații despre situație, unde și-a argumentat decizia de a pleca și și-a exprimat punctul de vedere despre reacția oamenilor!

Simona Gherghe, soțul și cei doi copii ai lor au decis să se bucure timp de o săptămână de o vacanță la malul marii. Însă decizia lor de a pleca în vacanță a atras după sine o mulțime de comentarii negative din partea oamenilor, care i-au criticat pentru alegerea făcută, mai ales că numărul de infectări cu coronavirus crește pe zi ce trece.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Simona Gherghe a mărturisit că decizia de a se bucura de o vacanță în patru la malul mării a fost atent discutată cu soțul ei. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a dezvăluit că înainte să plece, au făcut o analiză amănunțită asupra locului în care urmau să stea.

„După cum foarte bine știm, sunt o mulțime de oameni în societatea noastră care nu cred în existența acestui virus și car ar face orice să ne înfiereze unii pe alții. Ne-am gândit foarte mult dacă să plecăm în vacanță, tocmai pentru că este situația care este și atunci nu știam dacă nu ar fi mai simplu să stăm acasă, pentru că acasă măcar știi ce dezinfectezi, ce produse folosești. Știi că totul este foarte curat.

Mi-am dorit și să îi duc pe cei mici o săptămână la mare și înainte să plecăm am făcut o prospecție foarte serioasă și o documentare foarte serioasă, să mă asigur că locul unde mergem este unul foarte curat, iar oamenii sunt foarte responsabili precum noi.

Am folosit masca de câte ori am considerat, în toate locurile aglomerate, adică inclusiv dacă mergeam la barul de la plajă, ne puneam masca. Am mâncat numai acolo unde chelnerii purtau mască.” a spus Simona Gherghe pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest