Simona Gherghe s-a alăturat efortului de ajutorare a ucrainenilor: „Suntem inimi lângă inimi”

 

Prezentatoarea TV nu a putut să stea impasibilă la drama prin care trec vecinii din nord și a decis să dea o mână de ajutor.

 

Simona Gherghe a trecut prin momente grele, fiind infectată cu Covid 19, dar nimic nu se compara cu tragedia din Ucraina bombardată non-stop de rachetele rusești. Prezentatoarea TV este conectată la maxim la evenimentele de la granița de nord a României și a hotărât să dea o mână de ajutor. Așa că împreună cu copiii ei a plecat la cumpărături pentru refugiații ucraineni. Vedeta susține că la Corbeanca, acolo unde locuiește, deja s-au strâns o grămadă de ajutoare, care trebuie transportate cât mai repede la granița cu Ucraina. De asemenea, ea a subliniat că mulți locuitori sunt gata să primească refugiați.

 

„Nu sunt om, de patru zile… Am plans mult, citind povestile familiilor din Ucraina, privind imaginile disperarii, lacrimile mamelor cu prunci in brate, femei nevoite lase totul si sa fuga. Dar m-am adunat, mi-am sters lacrimile si mi-am spus ca trebuie sa ajutam. Cum si cat putem. Mai mult decat cu inimoare si imbratisari virtuale. Am mers azi la cumparaturi. Stiam ca e nevoie de scutece, servetele umede, paturi, dezinfectante, masti, conserve, biscuiti sau medicamente de urgenta (eu am luat o sacosa de antitermice). Am ales sa le donam la centrul de colectare din Corbeanca, unde locuim. Le-am lasat acolo si, credeti-ma, sunt impresionata de numarul mare de oameni care au iesit, azi, din case si au ales sa ajute! S-au strans, deja, o multime de pachete, la noi in Corbeanca, au ajuns si primii refugiati. Se fac peste tot colecte, inclusiv la gradinita copiilor sau in parohii. Unii au ales sa gazduiasca regufiati si gestul lor mi se pare minunat! In toata nebunia ultimelor zile, singurul lucru care ne salveaza e umanitatea! Suntem inimi langa inimi!”, a scris Simona Gherghe pe o rețea de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest