Simona Halep, declaraţii despre nuntă! Când va avea loc marele eveniment: „Aş vrea să fie în România”

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă Simona Halep şi Toni Iuruc nu formează un cuplu de foarte mult timp, asta nu înseamnă că nu îşi pot face planuri de viitor împreună. Campioana de la Wimbledon a oferit detalii despre marele eveniment din viaţa ei.

Simona Halep, din punct de vedere profesional, excelează pe zi ce trece, date fiind rezultatele pe care le-a obținut de-a lungul carierei sale de sportivă. Dar în schimb, relaţiile amoroase nu au reprezentat niciodată un punct forte pentru tenismenă. Cu toate acestea, Simona Halep îşi doreşte sa îsi întemeieze o familie, iar după spusele ei, atunci când se va retrage din tenis, vrea să se axeze pe viaţa de mămică şi de soţie.

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona Halep.

Ba chiar știe şi locul unde ar vrea să aibă loc nunta: „Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a spus Simona Halep, conform Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest