Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe ritmurile lui Dan Bitmann!

 

Ce invitați de marcă din lumea sportului și a showbiz-ului au participat la evenimentul anului, de la Mamaia.

 

Jucătoarea de tenis Simona Halep și omul de afaceri Toni Iuruc au avut cununia civilă miercuri, de la ora 16:00, la Constanța. Petrecerea a avut loc în localul „Fratelli Beach & Club” de pe malul Mării Negre. Pentru dansul mirilor cuplul a ales o melodie cântată de trupa Holograf, „Dragostea mea”, care a fost interpretată live de Dan Bittman.
 

Dan Bittman a cântat în cinstea celor doi miri și alte melodii, cum ar fi Ți-am dat un inel! și Să nu-mi iei niciodată dragostea!. Fostul vocal de la trupa Holograf nu a fost singurul mare artist care a cântat la nunta anului. Și Loredana Groza a dat recital, ea declarând în prealabil: „Am făcut un colaj special în seara asta pentru Simona și proaspătul soț. Va fi foarte interesant pentru că va fi de la pop, muzică lăutărească și muzică machedonească și bineînțeles ceva foarte romantic, special pentru acest moment din viața lor. Suntem prietene și nu e prima oară când cânt. Am cântat și pentru ziua ei, dar acum e ca niciodată.”.

 

La eveniment au participat o serie de personalități de marcă, cum ar fi Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu. 

 

 

Simona Halep şi și omul de afaceri Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, la Constanța, iar printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu. 

 

Presa nu a avut acces la petrecere, iar Simona și-a rugat invitații să nu filmeze cu telefoanele mobile momente din eventiment.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest