Simona Halep şi Toni Iuruc, oficial împreună! Ce zice tatăl tenismenei despre relaţia fiicei sale VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Simona Halep a făcut o întreagă Românie mândră de performanţele sale sportive! După ce a câştigat finala de la Wimbledon, tenismena şi-a găsit şi sufletul pereche. Acum poate spune că este împlinită pe absolut toate planurile.

Simona Halep formează un cuplu cu Toni Iuruc, un aromân, milionar în euro. Deşi afaceristul a avut o viaţă amoroasă tumultoasă, date fiind cele două divorturi la activ, asta nu l-a împiedicat să cadă în mrejele dragostei, din nou.

De când a câştigat turneul de la Wimbledon, Toni Iuruc şi Simona Halep s-au afişat peste tot. Atât la dineul de după victorie, cât şi în România. Deşi relaţia lor este încă la început, afaceristul i-a fost alături constant sportivei, atât în timpul antrenamentelor, cât şi la meciurile oficiale.

În ciuda faptului că Toni are 40 de ani şi a mai fost căsătorit de două ori, Simona Halep este fericită alături de el, iar familia să se bucură pentru cei doi. Tatăl Simonei a declarat că atâta timp cât fiica sa este fericită şi el va fi, mai ales că ştie că cele mai importante lucruri în viaţa sunt dragostea, respectul şi înţelegerea. Lucruri pe care Toni i le oferă, fără nicio barieră, Simonei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest