Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc, în plină pandemie de coronavirus! Când va avea loc evenimentul

 
+2 click pentru
galerie

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data cununiei civile. Se va întâmpla, însă, într-un cadru restrâns, date fiind condițiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Așa că celebra campioană româncă amână nunta cu sute de invitați celebri, dar cu toate acestea, a luat măsuri ca bogații planetei și marile personalități sportive să poată participa la nunta sa.

Pandemia de coronavirus afectează întreaga planetă! Și Simona Halep se numără printre cei deloc favorizați de situație, astfel că atât viața profesională, cât și cea personală au fost puse pe pauză în această perioadă.

Campioana de la Wimbledon formează un cuplu cu Toni Iuruc din 2019, iar anul acesta aveau planuri mari să se căsătorească în fața lui Dumnezeu, iar evenimentul să fie unul grandios cu invitați de seamă. Dar din cauza măsurilor care trebuie respectate și a Ordonanței Militare, Simona Halep trebuie să își schimbe planurile, așadar există posibilitatea ca tensimena să facă o cununie civilă extrem de restrânsă, cu 8 invitați, așa cum au cerut autoritățile, în decursul lunii septembrie.

Iar pentru ca la cununia religioasă să poată participa atât toți apropiații, cât și oamenii de afaceri, precum și marile personalități ale sportului, Simona Halep și Toni Iuruc au amânat evenimentul pentru anul ce urmează.  

Pandemia de coronavirus i-a spulberat visul

„Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și rude”, a declarat, pentru Tennis World Italia, Simona Halep.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest