Simona Halep va fi decorată de preşedintele Iohannis, cu Ordinul Naţional Steaua României, la Palatul Cotroceni VIDEO

 

În câteva minute, va începe ceremonia dedicată Simonei Halep. Campioana de la Wimbledon va fi decorată de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni cu Ordinul Naţional Steaua României.

După ce a câştigat finala de la Wimbledon, în faţa Serenei Williams cu scorul de 6-2, 6-2, Simona Halep va fi decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional Steaua României, în grad de cavaler, într-o ceremonie ce va avea loc la Palatul Cotroceni.

"În semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru câştigarea trofeului de tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepţionale obţinute de-a lungul carierei, pentru desăvârşirea poziţiei în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum şi pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional şi popularizării acestuia în rândul tinerilor, fiind un simbol al tinerei generaţii de sportivi, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler sportivei Simona Halep", a fost mesajul Administraţiei Prezidenţiale.

Ceremonia va avea loc astăzi, la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, pe care o puteţi urmări pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest