Simona Sensual, în exclusivitate la Antena Stars: „Ce mișto era la 20 de ani!”

 
+2 click pentru
galerie

Simona Sensual făcea senzație cu două decenii în urmă. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a povestit cu ce se ocupă, cum stă cu dragostea și cum s-a schimbat viața ei în ultima vreme.

 

Diva anilor 2000 a ieșit treptat din viața mondenă a Bucureștiului, devenind o femeie de afaceri. Simona ex-Sensual conduce în Pitești o afacere în sectorul panificației, dar are în plan să-și extindă business-urile și să deschidă o cafenea în Capitală. Însă afacerile implică probleme, așa că fosta vedetă privește în urmă cu regret. Și-ar dori să mai aibă 20 de ani și să o ia de la capăt.

 

„Acum am o firmă cu care mă zbat, vreau să deschid o cafenea în București. Dar sinceră să fiu, ce mișto era când erau lucrurile mai ușoare, la 20 de ani. Totul era ușor. Acum, crede-mă, mi-aș mai dori să trăiesc problemele pe care le aveam la 20 de ani”, a spus Simona ex-Sensual în cadrul unui interviu acodat prin Skype pentru Antena Stars.

 

Până să se apuce de afaceri, vedeta a cochetat și cu lumea muzicii. Însă ultima încercare a eșuat: „Dar oricum, între timp am mai cântat, ce n-am mai făcut, dar rămâne ce am spus. Anul trecut l-am sunat pe Adrian Cristescu și i-am zis: Te rog frumos să-mi mai faci o melodie să fie hit. I-am dat și un cover de la o melodie în ebraică și ce crezi, m-a refuzat. Că el nu vrea cover după o melodie în ebraică”.

 

Pe plan sentimental, Simona Sensual, 38 de ani, nu excelează în acest moment, fiind mult mai preocupată de ghidarea afacerilor sale. Cu un trecut tumultuos, a sperat că atunci când o să iasă din lumea mondenă și se va axa pe viața ei privată, totul o să fie mult mai bine. Nu a fost deloc așa, căci chiar și acum, este tot singură. Întrebată cum de nu are o relație, Simona Sensual nu s-a ferit absolut deloc și a mărturisit în direct la Antena Stars că nu are timp în prezent pentru așa ceva, căci este în continuare prinsă cu treburi pe plan profesional.

 

„Momentan sunt singură, sunt într-o pauză. Nu am timp nici sa mi fac manichiura, toată ziua sunt pe drumuri, ba la Pitești, ba la Brașov. In momentul în care nu mai fac naveta între casa și afacere, cred ca mi ar fi mai ușor. Dacă știam în ce mă bag, mă mai gândeam de 5 ori", a mărturisit Simona Sensual


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest