Simona Sensual, gata să fie mămică! Declaraţii despre sarcină

 

A dispărut aproape de tot din lumina reflectoarelor, mai mai să nu mai ştim cum arată. Tot Senzuală, tot Senzuală? Ei bine, în timpul ăsta cât a stat ascunsă, Simona Sensual a luat o decizie radicală!

Dacă înainte era greu de prins, acum este cu iubitul său cu care are o relaţie de doi ani, lucrează la sală, are zâmbetul întotdeauna la ea şi cel mai nou, îşi doreşte un copil la care s-a apucat să "lucreze". Reporterii Antenei Stars au surprins-o pe blondină în sala de exerciţii fizice, unde a făcut dezvăluiri uimitoare despre viitor.

"Eu sunt mulţumită de cum arăt, dar trebuie să mă menţin. Iubitul meu e mulţumit de cum arăt, dar pentru mine contează, nu pentru altcineva. E adevărat că de doi ani suntem împreună (...) Nu mai sunt aşa în formă cum eram. Îmi plac copiii, muncesc la sală, muncesc şi în proiectul cu copilul (...) După ora 3-4 după amiaza nu mai mănânc deloc. Astăzi am mâncat doar o salată şi un iaurt dimineaţă. Mâine mi-am propus să mănânc doar grătar şi salată. Pe mine cafeaua şi dulciurile m-au nenorocit", a mărturisit Simona.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest