Simona Trașcă a dezvăluit la Antena Stars cum câștigă bătălia cu kilogramele: „De felul meu sunt foarte pofticioasă”

 

Diva a recunoscut, în exclusivitate la Antena Stars, că are o problemă cu menținerea greutății, mai ales că nu prea își poate stăpâni poftele.

 

Simona Trașcă, 42 de ani, are un trup care le face pe multe adolescente să o invidieze. Și asta în ciuda faptului că nu face deloc rabat atunci când vine vorba de pofte culinare. Vedeta a mărturisit, în exclusivitate la Antena Stars, că tot timpul se luptă cu 3 kilograme, pe care atunci când le pune e musai să le dea jos. Pentru a scăpa de ele are o singură metodă, care și-a dovenit mereu eficiența: nu mai mănâncă după ora 18 seara.

 

„Toată viața mea am avut o problemă cu trei kilograme. Ba le pun, ba le dau jos. (...) Eu mereu sunt sinceră și vă zic direct. Sunt, de felul meu, foarte pofticioasă. Mănânc foarte mult. (...) Dieta mea înseamnă să mănânc mai puțin, până în ora 6-7 sunt foarte atentă la calorii, renunț la pâine, încerc și eu să mănânc mai așa. Adică o friptură cu o salată, că aia nu se pune așa mult. După ora 6-7 foarte important de respectat, răbdări prăjite. Dacă mănânci după 6-7 după aia nu mai poți să mai dai niciun kilogram jos”, a mărturisit Simona Trașcă, pentru Antena Stars.

 

Vedeta susține că de cele mai multe ori face excese culinare din cauza stresului. Este o adeversară declarată a cântarului, dar realizează când s-a îngrășat pentru că garderoba nu-i mai vine bine: „La mine e pe bază de stres, ori mănânc foarte, foarte mult ori nu mănânc deloc. Slăbesc extrem de repede dacă nu mănânc câteva zile. (...) Nu îmi place cu cântăritul, eu mă știu la haine. Port măsura S-M”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest