Simona Traşcă, acuzată de crimă! Prin ce clipe de groază a trecut la "Capcana Starurilor"

 
+4 click pentru
galerie

Constantin Enceanu, Simona Traşcă şi Steliana Sima sunt printre vedetele care au luat plasă în ediţia de sâmbătă a show-ului „Capcana Starurilor”, difuzat de Antena Stars, de la ora 20.00 şi prezentat de Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu.

Cântăreţul de muzică populară Constantin Enceanu va avea o tresărire de inima ori de câte se va întâlni cu o gravidă. Aflat la cumpărături într-un magazin, artistul e asaltat de fane. Lucrurile se complică în momentul în care unei tinere  însărcinată în luna a 9-a, i se face rău. Fără să-şi piardă firea, Constatin Enceanu începe să o ajute, face exerciţii de respiraţie cu femeia şi o încurajează în permanenţă. La vederea Ambulanţei, artistul se relaxează, dar  emoţiile îl năpădesc din nou atunci când medicul crede că el este tatăl copilului şi îl forţează  să meargă la spital.

Şi pe Simona Traşcă au trecut-o toate apele la o petrecere la care a fost invitată de prietena ei, Sylvie. Simona rămâne singură în apartament cu nişte în tineri, iar ei încep să-i facă avansuri. Situaţia degenerează într-o bătăie, unul dintre ei  este lovit de blondă cu capul de un perete şi cade lat. Bărbatul celelalt se sperie şi fuge. Simona se panichează când îşi dă seamnă că băiatul nu mai mişcă. La apartament ajunge în câteva minute  şi Poliţia, iar Simona  e considerată principalul suspect.

Rocsana Marcu, prezentatoarea emisiunii, este şi unul dintre complicii farsei pe care a trăit-o Steliana Sima. Rocsana o invită pe cântăreaţă la o cafenea pentru a stabili detaliile unui interviu. Aparent cu un motiv bine întemeiat, vedeta de la Antena Stars  pleacă pentru câteva momente,  în timp ce fetita ei rămâne în grija Stelianei.  Încercând să ajute o doamnă în vârstă, artista pierde fetiţa prezentatoarei. Disperată, cântăreaţa începe să răscolească zona în căutarea micuţei,  în timp ce trecătorii o acuză de neglijenţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest