Simona Trașcă, amintiri dureroase din copilărie: „În perioada sărbătorilor, merg pe stradă și plâng de una singură!”

 

Vedeta a mărturisit la Antena Stars traumele pe care le-a suferit când era o copilă. Simona nu a vorbit ani buni cu tatăl ei.

 

Simona Trașcă a dezvăluit în premieră la Antena Stars un secret pe care l-a ținut ascuns o bună bucată de vreme. Ea nu a avut cea mai fericită copilărie și asta, în mare măsură și din cauza tatălui său, care a avut un comportament violent de multe ori. Cu trecerea timpului, vedeta a reușit să treacă peste traumele copilăriei. Și, chiar dacă, mult timp nu a comunicat deloc cu tatăl său, de ceva vreme cei doi au reluat legătura. Ce-i drept, doar telefonic. Dar blondina nu a ascuns că își dorește o ieșire în oraș cu omul care i-a dat viață.

 

"Între mine și tată e o relație buna. Ne-am împacat de câțiva ani. Doar telefonic ținem legătura. Nu ne am văzut de câțiva ani. Ma tot păcălește ca ne vedem, ca ma scoate la o shaorma, dar na. Sa știi ca, chiar aștept telefonul ala. Poate se uita acum la mine și ia o decizie, numai sa ne mai vedem și noi. Sunt împăcată în sufletul meu ca ne înțelegem ok pentru ca au fost ani în care nu am vorbit absolut deloc. Nu-mi place să insist Poate asa e viata lui, poate nu are chef, nu ma bag. Să ști că nu în fiecare an mă sună să-mi zică La mulți ani. E tata și vreau sa fie sănătos, asta contează", a declarat Simona Trașcă.

 

În mod firesc, abuzurile suferite în copilărie au afectat-o pe Simona Trașcă. Aceasta a rămas cu o serie de traume din prima perioadă a vieții, pentru că pentru ea nu a existat Moș Crăciun ori Moș Nicolae, dar cel mai mare regret al vedetei este faptul că nu și-a serbat vreodată ziua de naștere, care pică la data de 1 ianuarie.

 

„Copilăria mea a fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. (...) Nu am avut o copilărie frumoasă, nu a venit niciodată la mine Moș Nicolae sau Moș Crăciun, nu mi s-a serbat ziua de naștere, care este de Revelion. Am rămas foarte marcată de chestiile astea. În perioada sărbătorilor, merg pe stradă și plâng de una singură”, a spus Simona Trașcă, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest