Simona Trașcă, de urgență la spital: „Mă simt exagerat de rău!”

 

Vedeta trece prin momente critice și ar putea fi operată zilele următoare. Ea a mărturisit, în direct la AntenaStars, că a fost la un pas de moarte.

 

Problemele de sănătate nu-I dau deloc pace Simonei Trașcă. În ultimele două săptămâni, vedeta a fost țintuită la pat, iar situația s-a întăutățit pe z ice trece. Astfel, ea s-a confruntat cu dureri cumplite și nu s-a mai putut trata singură acasă. Așa că a luat decizia de a merge la spital, fiind înfricoșată din cauza crizelor repetate de care a avut parte. Simona e convinsă că nu va scăpa de bisturiul chirurgilor.

 

În drum spre spital, Simona Trașcă, a povestit în direct la AntenaStars, coșmarul prin care trece, spunând că și-a văzut moartea cu ochii la ce dureri insuportabile a avut. „Duminică seara, fără exagerare, am văzut moartea cu ochii, m-am chinuit pana la 8 dimineața. Ma dureau ochii în cap, nu mai puteam, vomitam și fierea din mine. Am luat toate pastilele care existau pentru greață, pentru dureri, pentru bilă, pentru stomac. Degeaba. O sa vad ce și cum. Ma simt exagerat de rau. Dacă m-am hotărât sa merg la medic, e gravă situația", a mărturisit, în direct la Antena Stars, Simona Trașcă.

 

Ea susține că totul I se trage de la o sarcină toxică pe care a avut mai demult. Că de atunci se confruntă cu aceste probleme de sănătate. Anii trecuți, crizele aveau o frecvență mică, una – două, maxim trei pe an, însă în ultima perioadă acestea s-au înmulțit. Starea acesteia nu este deloc una buna, iar potrivit declarațiilor sale, mai mult ca sigur se va ajunge la o operație, căci este pentru prima dată când se confruntă cu astfel de dureri.

 

"Am probleme cu bila de când ma știu, practic. Încă de când am rămas însărcinată, ca am avut o sarcina toxica, iar eu am dus-o la cap așa. Aștept sa mi zica dacă trebuie sa ma operez sau nu. Cam cum arata situația cred ca as fi de operație. Vreau sa cer doua păreri sa fiu sigura. Eu faceam crize de 2 sau 3 ori pe an. Acum sunt foarte dese.", a mai adăugat aceasta.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest