Simona Trașcă, față în față cu George Pepa: ”Doar nu o să sară pe mine în miezul zilei”

 

Bărbatul care nu a avut voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de divă i-a oferit acesteia un buchet imens de flori.

Au trecut săptămâni bune de când ordinul de protecție pe care Simona Trașcă îl avea față de George Pepa a expirat. Astfel, după 2 ani în care nu a avut voie să se apropie de divă bărbatul a reapărut în viața blondinei. De această dată cu un buchet mare de flori pe care i l-a oferit tocmai atunci când aceasta oferea un interviu pentru Antena Stars.

„Ce părere pot să am? Alte dăți a făcut și alte gesturi. A dat 200 de milioane (nr. 20.000 de lei) la lăutari și s-a filmat, asta e pistol cu apă. Nu știu de ce le face, eu mă bucur că nu m-a căutat. Atât timp cât nu mă caută, nu mă deranjează și nu știe unde locuiesc, sunt liniștită. Restricțiile au expirat, el poate să vină oricând. Am văzut că s-a potolit, poate s-a mai maturizat, nu știu ce să zic. Nu m-a căutat”, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.

Diva a mai adăugat: „Mi s-a făcut puțin rău. M-a luat așa… doar nu o să sară la mine în miezul zilei. Ce să-i spun, îmi pare rău că a făcut toate chestiile astea atâția ani și eu nu pot să-l percep altfel. Am o frică pe care nu pot să o controlez. nu știu ce să-i zic, poate s-a maturizat, și-a dat seama ce a făcut, nu e ok să te porți așa cu o femeie. Nu am cum să-mi dau seama acum, am văzut în ultima perioadă. Nu m-a căutat, nu m-a amenințat. Să fie schimbat, să fie liniștit, nu vrea nimeni probleme. Am primit toată viața flori și ar fi fost urât să nu-l accept. Acum a venit pașnic, poate chiar vrea să… poate nu mai are gânduri negative în ce mă privește. Dacă ne vedem pe stradă, ne putem saluta, fără să mă urmărească. A avut o pedeapsă, probabil nu a fost ușor pentru el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest