Simona Trașcă, la capătul puterilor din cauza pandemiei de coronavirus! „Am greșit toți”

 

Printre cei profund afectați de isteria cauzată de pandemia de coronavirus se numără și Simona Trașcă. Vedeta a ajuns la capătul puterilor și a apelat la ultima măsură contra virusului ucigaș!

În ciuda tuturor aparițiilor sale excentrice, este cunoscut faptul că Simona Trașcă crede în Puterea lui Dumnezeu și ori de câte ori are ocazia, se roagă la Tatăl Ceresc pentru a o ajuta în găsirea unor soluții pentru problemele cu care se confruntă, în viață.

Așa s-a întâmplat și de această dată când, Simon Trașcă a postat un mesaj pe contul său personal, în care și-a rugat admiratorii să se roage împreună lui Dumnezeu, în speranța că înmulțirea cazurilor celor infectați va înceta.

”Dacă tot faceți tot felul de provocari ... poze bla bla ... vreau și eu să vă provoc la ceva...vă rog să vă setați alarma la ora 21:00 și să ne rugăm toți timp de 15 min ...să ne ierte Dumnezeu și Maica Domnului că am greșit toți și așa au îngăduit să ni se întâmple ața ceva...Pentru că Dumnezeu este bun și milostiv și poate face minuni dacă vrea🙏🙏🙏 suntem toți triști , e o perioada fff grea...mai facem uneori și haz de necaz că să mai treaca timpul, dar vă rog să facem și rugăciuni 🙏😘, a scris Simona Trașcă pe Facebook.

Simona Trașcă și Loredana Chivu, la mormântul Părintelui Arsenie Boca

În urmă cu puțin timp, cele două blondine au fost la Prislop pentru a-și găsit liniștea, departe de agitația urbană cu care au fost obișnuite. După ce au postat fotografii de la mormântul Părintelui Arsenie Boca, Simona Trașcă și Loredana Chivu au fost criticate dur pentru modul în care s-au îmbrăcat, în timpul vizitei la locul sfânt.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest