Simona Trașcă l-a făcut praf pe fostul iubit! Care a fost, de fapt, motivul despărțirii/ VIDEO

 

Simona Trașcă l-a făcut praf pe fostul iubit! Blondina a dezvăluit de ce s-a despărțit de bărbatul lângă care credea că își poate întemeia o familie așa cum a visat dintotdeauna!

Dacă în urmă cu puțin timp, Simona Trașcă se declara a fi o femeie împlinită, iată că fericirea nu a durat foarte mult și blondina ne-a spus și de ce. Contactată de reporterii Antena Stars, bomba sexy a dezvăluit că a fost nevoită „să îi dea papucii” bărbatului din cauza „prostiilor pe care le-a făcut și a minciunilor pe care le-a tot spus”. Mai mult de atât, blondina a ținut să adauge că nu regretă gestul extrem, argumentând cu „nu mai am nervii necesari să îi suport măgăriile”.

Și chiar dacă s-a despărțit de iubit, Simona Trașcă tot se imaginează in rochie de mireasă, mergând spre altar cu alesul vieții sale!  Blondina a mărturisit că dacă este să facă nuntă, va știi tot showbiz-ul autohton, iar asta pentru că promite că va fi un eveniment grandios.

Însă până când Fătul Frumos se va arăta, Simona Trașcă a conturat un portret robot al bărbatului care ar putea-o cuceri!

„Câteodată vreau să mă mărit, câteodată nu. Dintodeauna mi-am dorit să am un bărbat și să rămân cu el toată viața. (...) Foarte important este să fie credincios, să iubească animalele. Cred că nu există bărbatul ăla care să nu înșele. Fizic, ar trebui să fie inalt și brunet, de preferat cu ochii verzi sau albaștri.” a spus blondina pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest