Simona Trașcă nu a scăpat de hărțuitorul ei. George Pepa, declarații exclusive la Antena Stars: „Trag foarte mult pentru ea!”

 

George Pepa, cel care are interdicție de a se apropia de divă, este dispus să-i pună averea lui la picioarele Simonei Trașcă.

 

Situația a redevenit tensionată între Simona Trașcă și George Pepa de la o postare a tânărului, în care acesta își exprimă iarși sentimentele pentru divă. Într-o intervenție la Antena Stars, bărbatul care se simte atras irezistibil de vedetă a spus că e obligat în continuare să dea cu subsemnatul la secția de poliție și că este monitorizat de oamenii legii.  

 

„Am făcut o postare, adică pur și simplu am exprimat ceea ce simt, pe o rețea de socializare. Este public, este ceva normal. Nu am mai deranjat-o sau alte lucruri, doar am exprimat ceea ce simt. Sunt sub supraveghere de polițiști, chiar astăzi am fost la semnătură, pe 20 iunie. Nu-mi place să mă plimb pe la semnături și să stau în supraveghere, cu obligații”, a declarat George Pepa pentru Antena Stars.

 

 Acesta este în stare să ofere tot ce are pentru femeia care i-a dat mințile peste cap:

„Eu trag foarte mult pentru ea. Am tras și în continuare trag, am pierdut foarte multe pentru femeia aceasta. O să îmi văd de treabă, cum mi-am văzut și până acum. Am demonstrat faptul că sunt un om liniștit și am greșit, respect ce am de respectat. Că mă exprim eu pe rețelele de socializare, aia e altceva. Eu o am în suflet mereu pe Simona. Vreau să îmi duc rolul de bărbat până la capăt și să ies cu capul sus din toată povestea asta”.

 

George Pepa a recunoscut că orice ar face nu și-o poate scoate din minte și în special din inimă pe Simona Trașcă și a dat de înțeles că nutrește speranța că va fi împreună cu ea: „Am pierdut foarte multe pentru femeia aceasta. Am eu ceva aparte pentru ea, este greu de înțeles ce este în sufletul meu. Nu știu dacă vom fi sau nu împreună, dar aș fi în stare de orice pentru Simona, jur”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest