Simona Trașcă nu e interesată de milionul de euro de la George Pepa: „Nu pot banii să anuleze frica”

 

Vedeta nu s-a arătat tentată de suma fabuloasă fluturată de George Pepa. Ea spune că e dominată în continuare de sentimente de teamă.

 

Nici pentru un milion de euro Simona Trașcă, 42 de ani, nu-l acceptă pe George Pepa, 23 de ani, în viața ei! În exclusivitate la Antena Stars, frumosa blondină a mărturisit că nu poate fi cumpărată de hărțuitor, mai ales că a dezvoltat sentimente de frică față de acesta.

 

„Familia lui mi-a confirmat că a făcut o obsesie pentru mine, l-au dus și la psihiatru în trecut, se pare că nimic nu dă roade. Nu mă impresionează milionul lui de euro, nu pot banii să anuleze frica pe care o am eu față de acest om. Când am văzut că nu se potolește după sentința pe care a primit-o, adică totuși ar putea să facă patru luni de închisoare cu executare, ceea ce nu mi se pare puțin având în vedere vârsta pe care o are. Mie mi se pare un copil fără minte. Am simțit neliniște, m-am speriat, după care mi-am dat seama că nu cred că ar recurge la acest gest, nu cred că ar vrea să ajungă la pușcărie, totuși”, a spus Simona Trașcă în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Ceea ce nu am spus până acum este că am fost de câteva ori la psiholog pentru această problemă a mea. Am fost hărțuită foarte mult timp, nu am înțeles cum un bărbat căruia nu i-ai dat măcar o șansă, nu înțeleg de ce a dezvoltat el această obsesie. Eu nu mă duceam acasă de frica lui. În timpul procesului când am văzut că nu mi se acorda ordinul de protecție împotriva lui, am avut multe momente în care am clacat”, a adăugat frumoasa blondă.

 

George Pepa declarase în prealabil, tot la Antena Stars, că e dispus să-i dea Simonei Trașcă un milion de euro pentru a fi împreună: „Eu sunt un om asumat și îmi asum că am o obsesie pentru această femeie. Nu este absolut nicio rușine. Am pierdut foarte multe din cauza ei trag în continuare, 2 ani sunt sub supraveghere. Dacă ea își va asuma la rândul ei și mă va lua de bărbat definitiv, sunt dispus să îi ofer un milion de euro, bani care să ne asigure nouă o viață liniștită de acum înainte.Nu este o sumă mică, dar eu la 23 de ani, pot spune că am făcut multe în viață și am sprijin familiar de acești bani, pentru că situația este serioasă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest