Simona Trașcă nu mai poate amâna operația: „E mai mare frica decât durerea!”

 

Diva este nevoită să recurgă la cea de-a cincea operație la sâni, dar are mari temeri în privința acesteia.

 

Simona Trașcă s-a operat până acum de patru ori la sâni, iar acum, vrând – nevrând trebuie să sufere o nouă intervenție chirurgicală. Asta pentru că implanturile mamare pe care le are sunt pe punctul de a expira, garanția fiind de 10 ani, iar ea le are deja de 9 ani. În plus, în ultimii doi ani se confruntă cu mari dureri de sâni, care, ce-i drept, nu sunt constante, dar sunt, de multe ori insuportabile.

 

„Silicoanele mele sunt vechi de nouă ani! În mod normal, la 10 ani trebuie schimbate oricum! E mai mare frica însă, decât durerea! Am dureri de peste doi ani la sâni, dar am tot amânat operația! Am dureri, dar nu chiar în fiecare zi, așa brusc mă apucă uneori! Ar fi a cincea oară când mă operez la sâni", a spus Simona Trașcă pentru Click.

 

Chiar dacă a făcut până acum patru intervenții, Simona Trașcă spune că se teme mai mult decât oricând de o nouă operație. Și asta din două motive: în primul rând din cauza anesteziilor, apoi din cauza calității celui care va face intervenția cu pricina, în ultima vreme auzind de numeroase cazuri în care astfel de operații nu au mers așa cum și-au dorit clientele.

 

,,Am prins, însă, mare frică de operații! Mi-e frică de mor! Nici nu mă mai recunosc! Din cauza anesteziilor, am prins frică. Plus, de câte operații nereușite am auzit în ultima vreme, Doamne ferește! Nu mai am incredere nici în medici! E dificil acum să faci orice fel de intervenție! Nici nu știu la ce doctor să mă mai duc! Am fost deja la consult, dar am anulat, pe ultima sută de metri, operația! Nu pot să iau o hotărâre! Cert este că trebuie să mă operez, vrând-nevrând", a mai spus Simona Trașcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest