Simona Trașcă se pregătește de măritiș, după ce a intrat în carantină cu un bărbat și a ieșit cu altul!

 

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Simona Trașcă avea planuri mari cu partenerul său, iată că lucrurile s-au schimbat radical și din cauza unor neînțelegeri, cei doi s-au despărțit. Dar soarele a rasărit cu rapiditate pe strada ei, astfel că blondina și-a găsit un alt iubit la trei săptămâni după separarea de fostul.

Contactată de reporterii Antena Stars, Simona Trașcă a dezvăluit că motivul despărțirii de fostul iubit a constat în indiferența lui față de ea. Astfel că în ciuda tuturor planurilor pe care și le făcuseră împreună, blondina a decis să rupă orice legătură cu fostul partener și să își refacă viața, lucru pe care l-a și făcut la doar câteva săptămâni

„Cu fostul aveam o grămadă de planuri. M-am simțit trădată.(...) Nu poți să lași o femeie să nu vorbești cu ea, că vezi Doamne, e carantină și probabil nu are unde sa iasă și pe cine să cunoască. Eu nu am făcut absolut nimic din răzbunare. Tot ce am făcut a fost pentru că am simțit. Am suferit foarte mult 3 săptămâni. (...) Fostul mi-a zis că noi o să ne certăm tot timpul, dar niciodată nu o să ne despărțim. Eu nu am fost de aceeași părere. Și acum mi-a reproșat că, vezi Doamne, ce am făcut eu. Nu am făcut nimic. Dacă aș fi avut pe cine să aștept, aș fi așteptat și un an de zile.” a spus Simona Trașcă.

Planuri de nuntă?

Cât despre noul iubit, Simona Trașcă a mărturisit este îndrăgostit până peste cap de ea, motiv pentru care i-a și promis că se vor căsători.

„Am intrat în carantină într-o relație cu un bărbat și am ieșit din carantină într-o relație cu un alt bărbat. Iubi este alt iubi. Mi-a zis deja că o să se însoare cu mine. Totul s-a întâmplat foarte repede pentru că mă potrivesc foarte bine cu actualul iubit, râdem non-stop, n-am vrut în viața mea asa ceva. Îmi vorbește foarte frumos, râdem non stop. Este foarte atent cu mine, sunt fericită. Nu e cunoscut. Nu e din lumea noastră mondenă, e un baiat foarte ok, un baiat care mă face fericită, care este foarte atent cu minea, care mă face să râd non-stop.” a mai spus blondina pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest