Simona Trașcă și-a deschis cont pe un site pentru adulți: „Am devenit sălbatică, din păcate!”

 

Diva nu mai simte nevoie de relații în viața reală, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a ales să intre în lumea virtuală.

 

Simona Trașcă se declară dezamăgită în viața sentimentală, pentru că nu a reușit să-și găsească iubirea vieții. De altfel, de ceva vreme încoace, spune că nu a mai avut sentimente, că nu mai este capabilă ea însăși să ofere iubire. Drept urmare a luat decizia să se dedice mai mult mediului online, și cum îi face plăcere să apară în ipostaze sexy, pe care rețelele de socializare clasice nu le acceptă, a decis să-și facă un cont pe un site pentru adulți.

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, diva a explicat că la baza deciziei a stat suferința în dragoste trăită în viața reală, având în vedere că nu a mai reușit să-și reface viața după o perioadă mai lungă petrecută cu un fost iubit. După dezamăgirea trăită spune că nu se mai poate apropia de nimeni, în consecință a intrat în lumea virtuală, unde opinează ea, nu poate fi rănită.

 

”Am suferit destul cu iubirea, am devenit sălbatică, din păcate, nu cred că este o chestie bună, dar nu mă pot controla. Am aproape doi ani de zile de când am sentimentul ăsta de când nu mai îmi doresc pe absolut nimeni. Așa că, de ce să nu îmi fac relații virtuale, acolo e permis orice și nu te rănești. Pot să îmi postez niște fotografii sexy, pe care nu le pot posta pe celelalte rețele de socializare”, a spus Simona Trașcă.

 

Pentru a face acest pas ea i-a cerut voie băiatului ei, care și-a dat acceptul și i-a urat succes: ”Nu a văzut ca mi-am făcut cont, nu prea e el cu rețelele de socializare. Însă, înainte să îmi deschid acest cont, a fost singura persoană căreia i-am cerut voie. I-am dat mesaj și i-am spus despre ce este vorba, i-am spus că sunt poze sexy, că mie-mi place să fiu într-o ipostază mai sexy și mi-a zis: mult succes”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest