Simona Trașcă, snopită în bătaie de iubit! De la ce a pornit totul: „Mă ia cu ce am făcut când eram despărțiți!”

 

Blondina susține că nu a mai fost vreodată bătută în asemenea hal și este decisă să nu se mai împace vreodată cu agresorul.

 

Simona Trașcă susține că a văzut moartea cu ochii la ultima întâlnire cu fostul iubit. Vedeta spune că a fost bătută crunt de acesta și se declară fericită că mai este printre cei vii. „A fost o ceartă foarte nasoală, a degenerat. Am văzut moartea cu ochii, într-adevăr. A fost ceva ce nu am trăit până atunci. Bine că nu s-a întâmplat mai rău, adică uite că trăiesc. Se putea întâmpla o tragedie. Am fost la un pas de moarte. Nu stau cu bărbați care dau în mine. Și oricum, e greu până dă prima oară că după dă mereu dacă îl ierți”, a mărturisit Simona Trașcă, în cadrul emisiunii Star News.

 

Conștientă că un bărbat care bate o dată o femeie o va lovi și a doua oară, Simona Trașcă nu are de gând să se împace cu agresorul. Ea spune că neînțelegerile în cuplu au pornit de la gelozie, bărbatul fiind nemulțumit că vedeta ar fi avut alte relații în momentul în care cei doi erau despărțiți. „Și oricum nu am de ce să îl iert pentru că dacă avea un motiv întemeiat mai ziceam. Măcar dacă am greșit cu ceva, dar așa el mă ia cu ce am făcut cât am fost despărțiți și eram singură. Adică, nu vii și... de gelozie, că eu am făcut când eram singură că și tu ai făcut când eram despărțiți că fiecare și-a văzut de drum după ce ne-am despărțit”, a adăugat Simona Trașcă.

 

 Vedeta nu vrea să mai ofere nicio șansă relației, iar cearta ar fi pornit din cauza unor lucruri pe care le-ar fi făcut cât timp nu mai formau un cuplu. „Când aud de el, direct dau block, nu stau la discuții. Mi-a transmis că îi pare rău, că băuse, că e foarte gelos. Asta e o scuză? Nu e nicio scuză. Cred că i-a părut rău. Și-a dat și el seama că a exagerat și nu poți să faci așa ceva cu o femeie. A încercat să mă caute de pe alte telefoane și nu am vrut să vorbesc cu el. Nu am ce să mai vorbesc cu el, sub nicio formă”, a spus Simona Trașcă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest