Simona Trașcă, terifiată după ultimele acțiuni ale lui George Pepa: „Nu va fi niciodată nimic”

 

Ultimele declarații ale lui George Pepa au îngrozit-o pe divă, care este mulțumită că încă este în vigoare ordinul de restricție.

 

După ce George Pepa a dat de înțeles că încă nutrește speranțe că va fi la un moment dat împreună cu diva sexy, Simona Trașcă a simțit nevoia să intervină telefonic la Antena Stars, tocmai pentru a curma avântul curtezanului care are ordin de restricție. „El nu se poate apropia de mine pentru că, dacă o face, va primi patru luni de închisoare cu executare. Aceasta a fost sentința! Gestul lui de astăzi și declarațiile lui pe mine mă îngrijorează foarte mult”, a spus Simona în exclusivitate la Antena Stars.

 

Vedeta a încercat să stopeze din fașă orice gest al bărbatului de a încerca să-și treacă averea pe numele ei, spunând că orice ar face acesta imaginea inițială pe care i-a creat-o nu are cum să dispară.  „Pe mine nu mă interesează să pună absolut nimic pe numele meu, deoarece noi doi, repet, nu am ieșit nici măcar la un suc, niciodată! Nu este vorba de un fost iubit sau de un potențial iubit. El nu mă impresionează cu nimic pentru că, în sufletul meu, pentru mine este un om care mi-a făcut rău, este hărțuitorul meu și nu are cum să devină vreodată iubitul meu sau să aibă alt statut în viața mea”, a continuat ea, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Vedeta a dorit să-i transmit un mesaj clar lui George Pepa, acela de a se liniști, întrucât între ei nu va putea fi niciodată nimic: „Mesajul meu este să se liniștească și să nu mai spere la absolut nimic pe viitor și menționez că niciodată nu va fi nimic între noi, pentru că pur și simplu nu se poate. Nu vreau să-i dau nicio speranță și nu va fi niciodată nimic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest