Simona Trașcă, terorizată de admiratorul obsedat! Ce lucru incredibil i-a cerut ca să o lase în pace: “Sunt damblaua lui”/ VIDEO

 

Simona Trașcă este terorizată de admiratorul său secret! Ce trebuia să fie o vacanță relaxantă s-a transformat într-un sejur de groază pentru blondină, care a constatat că bărbatul din cauza căruia a fugit din Capitală, a venit după ea la mare!

În exclusivitate pentru Antena Stars, Simona Trașcă a dezvăluit că s-a trezit bărbatul obsedat chiar în parcarea locației în care se cazase la mare. Potrivit spuselor sale, agresorul a urmărit-o din București până în Mamaia, după ce a văzut o postare de-a blondei cu locul în care își propusese să se relaxeze.

„Mi-am pus pe Instagram că sunt la mare. De obicei, eu nu pun tocmai din cauza lui. M-am gândit că n-are tupeul să vină tocmai până aici. Uite că a venit. A venit și cu niște băieți. Noroc că am fost anunțată de anumite persoane că e pe drum și că se apropie. Am renunțat mai devreme la plajă, m-am dus la cazare și nu am mai ieșit de acolo. El mă pândea prin fața locului în care am fost cazată. A stat lângă mașina prietenei mele, s-a dus la restaurant unde era fratele prietenei mele cu iubita lui și s-a așezat fix lângă ei și i-a urmărit”, a declarat Simona Trașcă, la Antena Stars.

 Mai mult decât atât, Simona Trașcă a mărturisit că nu este prima dată când i se întâmplă așa ceva. Se pare că bărbatul a mai urmărit-o recent la un eveniment la care aceasta a participat, în Pitești.

„Am simțit nevoia să mai trăiesc și eu. Eu nu mai postez nimic, în București nu mai merg la restaurantul la care mergea pentru că el se duce și mă pândește acolo. Mă terorizează în ultimul hal. Am fost acum cteva zile la Pitești, unde aveam un eveniment și nu aveam cum să nu postez, el a venit după mine”, a spus fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest