Simona Trașcă, țintuită la pat de două săptămâni! „Eram singură în casă, am zis că o mierlesc”

 

Blondina trăiește un adevărat calvar. Care sunt cauzele stării precare de sănătate și ce greșeală a făcut care o putea costa viața.

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Simona Trașcă a mărturisit că trece prin clipe extrem de grele. Vedeta stă la pat de mai bine de două săptămâni din cauza unei crize de fiere și a recunoscut că a crezut că este la un pas de moarte din pricina stărilor cu care s-a confruntat.Totul i se trage de la o sarcină toxică din trecut, care a lăsat, se pare, urmări adânci asupra sistemului imunitar al vedetei. Ultimele două săptămâni au fost un veritabil coșmar pentru Simona din cauza durerilor insuportabile: „Eram singură în casă, am zis că o mierlesc. De la fiere, nu-mi venea să cred. Mi-a fost rău în ultimul hal. M-am gândit chiar să sun la salvare, iar eu nu sunt genul să apelez la doctori. Mănânc toate tâmpeniile și beau sucuri acidulate, dar nu mă pot abține”.

 

Cauza, potrivit vedetei, este o sarcină toxică din trecut: „Le am de când am fost gravidă pentru că am avut sarcină toxică și de atunci am rămas cu niște probleme, cu ficatul, cu fierea. Am făcut un tratament acum mulți ani de la doctor, mi-a fost bine o perioadă și oricum n-am respectat ce a zis domnul doctor”.

 

Simona Trașcă este conștientă că ar fi trebuit să asculte sfatul medicilor și să țină un regim alimentar strict, dar spune că-i este imposibil: „De aproape două săptămâni. Am făcut o criză de fiere și mi-a fost extrem de rău. Știu că am bila mărită. Știu că nu trebuie să beau sucuri acidulate sau să mănânc anumite chestii, dar n-am respectat niciodată.”, a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest