Simona Trașcă, urmărită şi ameninţată: "Mă va omorî dacă fratele meu nu îl ajută să fie cu mine"

 

Simona Traşcă spune că este terorizată şi ameninţată cu moartea de un bărbat misterios. Ce gest extrem vrea să facă vedeta.

"Acest individ nu mă lasă în pace de ani de zile. L-a contactat pe fratele meu și de câteva săptămâni i-a scris în continuu că el mă va omorî dacă fratele meu nu îl ajută să fie cu mine. Inițial i-am zis fratelui meu să nu-l bage în seamă pentru că eu l-am blocat deja de pe toate conturile.", a declarat Simona Traşcă, la "AntenaStars".

Simona Traşcă susţine că nu este în starea necesară pentru a merge la Poliție, pentru a face plângere, însă, cu siguranță, cum îşi va reveni din şoc, va apela la autorităţi. Blonda susţine că acest individ nu o lasă în pace de câţiva ani, dar acum a întrecut orice măsură, contactându-l pe fratele ei.

"Inițial i-am zis fratelui meu să nu-l bage în seamă pentru că eu l-am blocat deja de pe toate conturile că îmi scrie mereu de pe diverse numere. Da, nu știu de unde are numărul meu. De vreo 3 ani mă terorizează într-una, dar fratele meu e foarte speriat, mi-a spus că trebuie neapărat să iau măsuri că lui îi e frică și el simte că omul ăsta îmi va face ceva rău.", a declarat Simona Traşcă, la "AntenaStars". Toate detaliile le vezi în video de mai jos.

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: Simona Trașcă, distrusă de durere după moartea bunicii: ”Am îngrijit-o pe bunica mea în ultimele zile de viață”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate