Simplu, rapid, gratuit, Stailer! Fă-ți programările online la salon

 

Programările la salon pot fi un adevărat challenge atunci când nu le faci din timp pentru evenimentele ce urmează. Căutatul pe internet, deschiderea a zecilor de taburi, sunatul la fiecare, e cu adevărat obositor și enervant, mai ales dacă toate răspunsurile sunt negative. La un moment dat renunți, pentru că știi că nu ai reale șanse de a găsi un loc disponibil într-un timp atât de scurt, agendele stiliștilor fiind încărcate până la refuz.

Dar cu Stailer, o inovație în materie de programări în domeniul hair&beauty, ai toate șansele să te programezi la salon chiar și în aceeași zi.

Petreceri neprevăzute? Confirmă-ți prezența, pentru că Stailer te aranjează rapid

Aceasta platformă online este ceea ce ai căutat o viață. Cine spune că doar când faci shopping online poți găsi rapid cu ajutorul filtrelor doar ce te interesează să adaugi în coș? Acum și când îți dorești o programare la salon, poți urma aceiași pași. Intri pe www.stailer.ro, iar cu ajutorul motorului și a filtrelor de căutare, data și ora dorită, locația, dacă ești bărbat sau femeie și serviciul de beauty dorit, ești la doar câteva secunde distanță de saloanele care să te răsfețe când vrei tu. Nu mai este cazul să aștepți tu după disponibilitatea unui salon, ci cu un simplu search pe platformă obții lista cu cele gata să te primească pe scaun.

Chiar și când nu ai nevoie de cine știe ce look-uri extravagante ca să îi lași pe toți mască, poți apela tot la Stailer. Când cauți un salon pentru o epilare profesională, vezi aici saloane cu servicii de epilare, pentru ca pielea ta să fie fină și catifelată timp îndelungat.

Stailer - un univers al beneficiilor pentru clienți, dar și pentru stiliști

Îți poți face câte programări dorești, complet gratuit, iar anularea lor este la fel, în caz de nu mai poți ajunge. Astfel, stilistul își poate reorganiza agenda, iar tu nu trebuie să dai telefoane stânjenitoare.

Nu e necesar un cont client, dar acesta îți ușurează utilizarea platformei și vine cu mai multe avantaje. Dacă îți dorești, îți poți seta chiar și remindere ale programărilor, pentru că tu să fii mereu la timp la salon. Economisești timp, energie, iar frustrarea telefoanelor inutile devine de domeniul trecutului.

Platforma activează momentan în Iași, Cluj, Timișoara și Oradea, dar cu siguranță se va extinde și în alte mari orașe. În plus, stiliștii sau administratorii saloanelor care se decid să treacă în lumea Stailer au mari șanse de a crește vizibilitatea serviciilor oferite, aducându-le mai mulți clienți.

Echipa Stailer oferă idei de dezvoltare, tutoriale și sunt un real sprijin pentru cei care-și doresc ca afacerea lor să înflorească. Agenda special concepută pentru a facilita interconexiunea dintre clienți și stiliști, va deveni ca un bun prieten, care te va menține mereu organizat. Stailer a fost conceput pentru a ușura viața tuturor la capitolul înfrumusețării rapide, iar toate avantajele pe care le are le descoperi doar accesând site-ul lor oficial stailer.ro

Pentru mai multe detalii le poți scrie la [email protected]


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest