Simți energii ciudate în casă? Un pahar de apă îți poate spune adevărul

 

Energiile negative pot apărea oriunde din cauze diverse și pe cât de ușor e să le ademenim, pe atât de ușor e să le identificăm.

Dacă te-ai simțit ciudat în ultima vreme și bănuiești că energiile negative s-au adunat în casa ta, nu ai nevoie decât de un pahar de apă ca să aflii ce se întâmplă cu vibrațiile din jurul locuinței tale.

Conform Natural Medicine House energiile negative din casă pot fi influențate de vizitatorii pe care-i primim sub acoperișul nostru, dar și de sentimentele și gândurile noastre.

Ca să-ți dai seama că există ceva ”putred” la mijloc, diverse semne apar pe neobservate: ghinionul e mai des decât norocul și tensiunea dintre membrii familiei crește.

Ca să detectezi spiritele rele urmează pașii aceștia:

Ia un pahar complet transparent din sticlă. Nu trebuie să aibă desene, culori sau nu trebuie să fie ciobit. După ce îl folosești pentru detectarea spiritelor nu-l mai poți folosi din nou, trebuie să-l arunci.
Pune 1/3 din recipient sare de mare
Adaugă 2/3 oțet alb sau cidru organic de mere
În spațiul rămas pune apă pură
Adu paharul în camera în care crezi că e cea mai puternic dominată de energii negative
Așează-l într-un colț ascuns și lasă-l acolo pentru 24 de ore. Nu trebuie să fie mișcat deloc din acel punct în cele 24 de ore.
Revino a doua zi pentru a observa starea paharului

Semne și interpretare:
Dacă te simți la fel când ai lăsat acolo paharul, energiile nu sunt în acea cameră.
Dacă observi că lichidul s-a gazificat, că pe pahar există pete de culoare sau că are o culoare mai verde, înseamnă că trebuie să cureți cumva spațiul de energii.

După terminarea experimentului, aruncă conținutul paharului în toaletă, spală bine paharul și aruncă-l.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest