Simțindu-se trădată, Anamaria Prodan merge până la capăt! Marți e primul termen la Tribunal!

 

Aflată în plin scandal cu divorțul, sexy-impresara nu vrea să cedeze nici jumătate de metru și luptă în instanță pentru o sumă impresionantă.

 

Până la procesul de partaj cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan își face încălzirea cu… Dennis Man. Sexy-impresara l-a dat în judecată pe fotbalist, căruia îi cere daune de 350.000 de euro, pentru că a fost sărită din schemă la transferul acestuia la Parma, pentru 13 milioane de euro. Deși jucătorul se afla sub contract de impresariat cu agenția ei.

 

Procesul a fost deschis în primăvară, iar primul termen a fost fixat pentru data de 26 octombrie. La începutul acestei luni, Anamaria Prodan spunea că va face tot posibilul pentru a-și recupera prejudicial. „Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract. Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal să se rezolve la Tribunal, de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi!”, a spus sexy impresara.

 

Atunci când Anamaria Prodan a demarat acțiunea în instanță, Gigi Becali spunea că fostul său jucător este blindat de avocați: „Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”.

 

Scandalul a izbucnit după ce Dennis Man, care avea contract cu Anamaria Prodan, a fost transferat fără știrea impresarei de la FCSB la Parma, pentru 13 milioane de euro. Nemulțumită de faptul că a fost sărită și nu a primit comisionul cuvenit, impresara l-a dat în judecată pe Dennis Man, solicitând daune în valoare de 350.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest