Singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu, devastată de durere! Momente sfâşietoare la mormântul designerului! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Moartea lui Răzvan Ciobanu a picat ca o bombă asupra tuturor celor care l-au iubit şi admirat. Diana, o femeie extrem de frumoasă, cea care a trăit o poveste de dragoste cu regretatul creator de modă, s-a prezentat la mormântul acestuia, absolut devastată.

În ciuda orientării sexuale, se pare că Răzvan Ciobanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie pe nume Diana. Aceasta l-a acompaniat atât în momentele bune, cât şi în cele mai grele din viaţa lui. În ciuda faptului că cei doi au ales să o ia pe drumuri separate, sentimentele din trecut nu au putut fi şterse cu buretele. Acum la aproape o lună de la moartea regretatului designer, aceasta i-a vizitat mormântul, durerea făcând-o să îngenuncheze în faţa lui.

Vizibil îndurerată, Diana, singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu a mers la mormântul lui şi a aprins o lumânare, pentru liniștea sufletului său. Diana nu s-a ferit sa îsi arate durerea, așa că a postat pe instagramul său câteva imagini de-a dreptul sfâşietoare, de la mormântul omului alături de care a împărţit şi bune şi rele, o buna perioadă de timp.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, în urma unui grav accident rutier care a avut loc în localitatea Săcele. Cauza morţii lui a fost o anemie acută, ca urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest